Office 2021 će kao i Windows 11 stići 5. oktobra, a koštaće 150 dolara


Softverski paket Office 2021 kompanije Microsoft dobiće nadogradnju 5. oktobra za kada je zakazan i početak lansiranja verzije Windows 11.

Paket Office 2021 će uključivati i Office Home and Student 2021 i Office Home and Business 2021. Office Home and Student, koji otključava Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Microsoft Teams aplikacije, koštaće 150 dolara.

Office Home and Business u paket dodaju i Outlook i mogućnost korišćenja aplikacija u komercijalne svrhe, čija cijena je 250 dolara.

Ovogodišnjim lansiranjem, neke dodatne alatke iz pretplatničke usluge Microsoft 365 ulaze u Office, a među njima su funkcija za saradnjum poput koautorstva i mogućnosti slanja automatskih ažuriranja kada se fajlovi obrađuju. 

Mnoge od aplikacija dobiće i novi izgled. Programi koji dobiujaju digitalni redizajn su Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Project, Publisher i Visio.

Microsoft 365 i Office paketi će dobiti Teams, aplikaciju koju je Microsoft kreirao za video razgovore. Windows 11 već uključuje Teams, a aplikacija sada stiže i na Windows 10 i macOS platforme.
 Godišnja pretplata za Microsoft 365 je 70 dolara, uz Family plan za šest osoba, po cijeni od 100 dolara.

Paket uključuje PC, Mac i mobilne verzije Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, OneDrive, Microsoft Editor i Microsoft Family Safety programa, kao i Access i Publisher za PC.

Što se tiče ažuriranja na Windows 11, ne treba očekivati da ćete nadogradnju dobiti odmah, jer je riječ o postepenom uvođenje koje će dati prioritet novijem hardveru i koristiti „inteligentne modele“ da odredi ko će prvi dobiti nadogradnju, uključujući pouzdanost i starost uređaja. 

Svi pomoćni uređaji će dobiti ažuriranje do sredine 2022. godine, ali to ukazuje na to da je veliki broj korisnika na kraju liste ukoliko koristite relativno stari hardver. 

Neki uređaji koji su kupljeni uz Windows 10 dobiće ranije ažuriranje Windovs 11, uključujući modele mroizvođača Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, Samsung, kao i sve Microsoftove uređaje.

Povezani postovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + fourteen =