Cube i10 je dual-boot tablet (Android + Windows 10)

Božidar Komarić

Cube i10 je dual-boot tablet (Android + Windows 10), za samo 129$

Konačno su se počeli pojavljivati i prvi dual-boot tablet uređaji koji imaju Windows 10 OS. Novi Cube i10 je zanimljiv upravo po tome, a druga mu je “jaka” karakteristika – odlična cijena.

 

Cube je vrlo popularni kineski proizvođač tablet uređaja koji se profilisao sa svojim odličnim uređajima koje kupcima redovno nude po vrlo povoljnim cijenama. U tu kategoriju svakako možemo svrstati i novi Cube i10, a koji po nama vrijedi svaki uloženi dolar.

Za početak ćemo reći kako Cube i10 radi na dva operativna sistema – Android 4.4 KitKat i Windows 10, a koje možete naizmjenično aktivirati. Tablet ima 10,6 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1366 x 768 točaka, a rad na hvaljenom 64-bitnom i 4-jezgrenom Intel Atom Z3735 procesoru na 1,83 GHz. Grafika je Intel HD Graphic (generacija 7).

Ugrađeno je 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, dok su kamere tek osnovne, od 0,3 MP i 2 MP. Baterija nam se čini vrlo izdašna, kapaciteta je 6600 mAh i kažu kako će izdržati do 6 sati gledanja videa. Cube i10 podržava WiFi, Bluetooth, te ima miniHDMI video izlaz i microUSB v2.0 ulaz. Ono što je zgodno spomenuti je kako na ovaj tablet možete spojiti tastaturu, miša, eksterni disk, a možete ga spojiti i na monitor, tako da će se u trenu pretvoriti u prijenosni računar!

Nećete vjerovati, ali ovaj se veliki tablet prodaje po vrlo primamljivoj cijeni od 129,99$, a slučajno smo ga pronašli na EverBuying webshopu, uz besplatnu dostavu. Ako vam se sviđa, kupite ga, ovo je vrlo isplativa kupovina.

Tablet Cube i10 - 2

 

Preuzeto sa sajta www.racunalo.com

 

 

Povezani postovi